Preston Studio finished

Last touches to change an out-building into a home-office / studio. With the front, north-facing wall hard onto the footpath, adjustable and open-able rust steel shutters were added in front of a set of bi-fold windows. The double skin offers lots of control and customisation of sun and daylight, views (in and out) and ventilation.

more posts

Feeling blue

Exploring a world of blue. We are thinking it could be “up in the sky” inside the little fonzie flat in Preston. Builder: @freshformconstructions

Read More »

Pergola story

Following the autumn pergola post, thought we’d add the original sketches for the “house in a shed” pergola and garden. Am including an all-encompassing shot

Read More »

Autumn pergola

With the last days of Autumn upon us, why not post photos of one of our favourite pergolas? Esp when it is in front of

Read More »